BBQ-kväll med The Green Line Travelers
En härlig grillkväll med matinspiration från ”the deep south”. För underhållningen står The Green Line Travelers, svenska mästare vid country-SM 2015 som blev i år nominerade till årets ”honky tonk group” vid Ameripolitan Music Awards i Memphis.

På menyn står bland annat långbakad roslagsfläsk och nötbringa, friterad kyckling, majsmuffins, dirt rice och en massa annat gott. Goda vegetariska alternativ kommer givetvis att finnas också.

Konsert och grillbuffé:
375 kr vuxen
Barn upp till 14 år betalar 15kr/år, 15-18 år betalar fullt pris
Ståplats till konserten säljs i dörren i mån av plats och kostar 80kr

Mer om The Green Line Travelers:
Just kärleken till den traditionella countryn förde bandet samman en gång i tiden. Bandet har sedan starten spelat runt om i Sverige – på klubbar, företagsevents, raggarklubbar och countryfestivaler – och blev 2017 inbjudna till Nashville Boogie i countryns huvudstad. Väl där omfamnade av såväl countrytraditionalister som hipsters i cowboyhatt! Eller som en till en bandmedlem närstående person uttryckte det: ”jag blir alldeles rörd – äntligen hamnade ni i ett sammanhang där ni framstår som normala”. I sommar väntar spelningar på bland annat Stockholm Americana och Stockholms kulturfestival och senare i höst uppträdanden i Holland, Belgien och Frankrike.

David Ritschard – sång och gitarr
Agnes Odén – fiddle
Fabian Ris Lundblad – virvel och sång
Anders Höjlund – bas
Daniel Björkander – elgitarr